2 okt. 2011

Så var det det där också...

Köper man en diskmaskin, blir man jätteglad, för man vill inte diska. Ens önskningar går i uppfyllelse. Man ska slippa russinfingrar. Man slipper det där med nariga händer..
Sen när det är en del som inte passar blir man lite purken, men man har fortfarande hoppet, eftersom det finns såna delar att köpa.
Så man beger sig ut på stan. Man hittar den här delen.
Man kommer hem och är ännu gladare nu, för nu här vi hittat delen som gör att vi ska kunna diska! Man här även köpt med rengöringsmedel till maskinen och ett storpack med såna tabletter. Lyckan är gjord!
Man testar delen....
...och upptäcker att den inte passar. Den kompetenta personalen som hjälpte i affären var så säker på sin sak så han lät bli att mäta...
Och man går tillbaka dagen efter för att hitta del delen, fast lite lite större. Och personalen tar sig tid att faktiskt fråga sig för on hur det fungerar...
Och man får reda på att det inte kommer gå med våran kran. Den är för stor. Det kan bli övertryck...
Så vad gör man då?

Antingen får vi byta kran... om vi nu får det för våran hyresvärd... eller så får vi sälja våran nya diskmaskin som gav oss en sån lycka under den lilla stunden som vi trodde att vi skulle kunna använda den..

It's shit.

Hoppas vi får byta så jag slipper diska....


Så nu åker man till jobbet.
Hoppas natten går snabbt. Jag har 1000 saker att göra hemma.

Och nu här jag dessutom en sjuk karl där hemma.
Ush ja.
Published with Blogger-droid v1.7.1

Inga kommentarer: